Hallå !

Hejhej (:   nu är jag  med i en tävling igen.  Vill ni vara med och tävla ? gå då in på länken HÄR!




Kyss :*  / Matilda !! :D

...

Hejhej (: 

Nu siter jag vid datorn, har inget annat att göra , jag hatar när det är vinter för då åker alla bort på loven o man blir utan kompisar. Det SUGER verkligen, o inte nog med det.

Jag får så grymt mycket skit för saker jag inte gör !
Det är grymt jobbigt, jag är trött på det , o ända lösningen att slippa det är att sova hos kompis varannan helg, men det kommer man ju inte orka. Så, tills det kommer nån bättre lösning får man liksom bara stå ut.
Men jag har tröttnat på att folk tror att jag kan ta skit. Okej, jag berättar sällan för folk att jag mår dåligt, men det är ju ingen idé för alla säger ju bara: Men gud, det där är ju inte jobbigt?  Men jo, saker är jobbiga. Det beror bara på hur man får dom mot sig. Jag har tagit mycket skit ifån kompisar, men jag vill att folk ska fatta att jag inte kan ta skiten, även om det verkar så. Bara för att jag inte alltid käftar emot , så är det inte för att jag inte bryr mig, det är för att jag verkligen HATAR att bråka.

 Att vara ovän med någon , är inte kul . Jag har varit det i över ett halvår. Och mina kompisar , visst ni tycker inte om att vi är ovänner, utan ni säger : snälla bli kompisar?  Men om man säger nej så får man massa skit, o säger man ja så mår man dåligt själv för att man vill ?  Och ingen kan ju acceptera att vi är ovänner, hur mycket jag än vill. Men lägga er i , det orkar ni. 

Sen tillbaka till det första, så kan jag berätta för er att jag har ett jävligt liv jämt nu, så vill ni bråka , gör det inte med mig.  Jag håller nu på o mista en av mina närmaste vänner, varför vet jag inte. Men jag kan säga att jag verkligen gör så gott jag kan, o jag har sagt att du kan ta killen om du vill, så va inte sur på mig. Det är inget jag vill, att du ska vara sur på mig. För det kommer ju inte gå att prata med varann då.


O jo , min syster fyller år i morgon , grattis till henne :) 

Ett helvete för mig :D (y



O ursäkta att jag suger på att skriva saker så man fattar, det hängel väl inte ihop nånståns, men men.... Det kan inte jag göra nått åt.



 / Matilda :) ♥♥

RSS 2.0